Avertisment pentru toți utilizatorii WhatsApp. Fiți atenți la această schimbare. Este pentru totdeauna
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 14 sep 2022, 08:36
WhatsApp
Avertisment pentru toți utilizatorii WhatsApp. Fiți atenți la această schimbare. Este pentru totdeauna / Foto: Pixabay, de HeikoAL
Avertisment pentru toți utilizatorii WhatsApp. Fiți atenți la această schimbare. Este pentru totdeauna / Foto: Pixabay, de HeikoAL
WhatsApp va suferi o nouă schimbare.

WhatsApp testează câteva modificări majore ale aplicației, inclusiv modificarea modului în care funcționează chat-urile de grup, scrie The Sun. Aplicația de chat, extrem de populară, adaugă în mod constant noi funcții, iar una dintre ele se numește "Comunități".

Comunitățile sunt practic grupuri mari care conțin chat-uri de grup WhatsApp în interiorul lor. Funcția nou-nouță, numită "Comunități", este în dezvoltare de luni de zile. Dar noua schimbare a fost descoperită recent în timpul testării pe iPhone de către cercetătorii de la WABetaInfo care analizează versiunea beta a WhatsApp.

Cum va funcționaFiecare comunitate este ca un "grup" gigant pentru grupurile tale WhatsApp existente. Grupurile sunt una dintre cele mai populare moduri de a conversa prin chat în cadrul aplicației deținute de Facebook. Dar să ai mai multe grupuri poate fi uneori haotic și greu de urmărit. Când va fi lansată noua funcție, vă va permite să trimiteți mesaje mai multor grupuri simultan. De exemplu, ați putea avea o comunitate de lucru care ar avea o mulțime de grupuri mai mici înăuntru. Sau poate veți avea doar o comunitate, care se împarte în grupuri separate pentru școlarizare și plângeri legate de problemele din cartier.

"Este un loc privat în care administratorii de grup au mai mult control asupra unor grupuri pe WhatsApp, disponibil într-o viitoare actualizare a aplicației. Este ca un chat de grup, iar administratorii de grup pot conecta alte grupuri din Comunitate", a spus WABetaInfo.

WABetaInfo a adăugat: "Va fi posibil să ajungeți la toată lumea odată, trimițând mesaje tuturor participanților acelor grupuri legate de comunitate".

Din păcate, WhatsApp, deținut de Meta, nu a spus încă când această funcție va fi lansată publicului larg.

Și asta nu e tot


Experții de la WABetaInfo au dezvăluit, de asemenea, o serie de alte caracteristici aflate în prezent în dezvoltare sau testare:

1. Utilizatorii pot contacta companii fără a-și împărtăși numărul de telefon

2. Posibilitatea de a salva mesajele care dispar

3. Căutarea mesajelor după dată

4. Setări de confidențialitate mai proeminente

5. O nouă comandă rapidă pentru cameră

6. Un nou emoji mare animat cu inimă portocalie

Dacă doriți să încercați cele mai recente funcții vă puteți alătura beta WhatsApp.


Cum să vă alăturați WhatsApp beta


Pentru a descărca WhatsApp beta pentru smartphone, trebuie să accesați Google Play pe Android și să căutați WhatsApp. Derulați în jos în pagină până când vedeți "Deveniți un tester beta". Atingeți butonul "Sunt în" și apoi faceți clic pe "Alăturați-vă" pentru a confirma.
 
Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați actualizarea versiunii beta a aplicației. Aderarea la beta WhatsApp pe iPhone, în schimb, este mai dificilă și are o capacitate limitată.

WhatsApp, noi modificări. Cât timp vei avea să ștergi mesajele trimise

Recent, trei funcții noi au fost adăugate aplicației WhatsApp. Utilizatorii WhatsApp vor putea părăsi grupurile fără ca toată lumea să știe acest lucru, odată cu noile funcții de confidențialitate, scrie Sky News.

Modificările vor permite, de asemenea, oamenilor să controleze cine poate vedea când sunt online și să prevină capturile de ecran cu ștergerea automată a mesajelor "Vizualizați o dată". Modificările sunt descrise de Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei-mamă a WhatsApp, Meta, ca fiind modalități de a menține mesajele utilizatorilor la fel de "sigure precum conversațiile față în față". Acestea sunt lansate alături de o campanie de publicitate globală care începe în Marea Britanie și India. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?