Avere nejustificată. Anunţul ANI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ANI - avere nejustificata
ANI - avere nejustificata
Agenția Națională de Integritate a constatat  existența unei diferențe nejustificate  între averea dobândită și veniturile realizate de către un  agent șef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației  -  Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu .
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate de către un agent șef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației - Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu.
 
 Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Oradea, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către CREMENE CĂLIN-VASILE.
 
 Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. CREMENE CĂLIN-VASILE a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, anunţă ANI printr-un comunicat de presă. 
 
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 

Vezi şi:Tânăr, despre părinții care au ieșit la mitingul PSD: Vă fac de rușine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel