Data publicării:

Avem de tras până la sfârșitul săptămânii! Gemenii, Săgetătorii și Peștii, printre cei mai afectați. ”Trageți aer în piept”/ HOROSCOP VIDEO

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Astrele nu sunt pe poziții tocmai favorabile, iar asta ne va aduce unele supărări, decizii pripite și, mai departe, regrete.

Trecerea de la noiembrie la decembrie e plină de peripeții și situații neprevăzute. Asta ne spune Daniela Simulescu, astrologul DC News. Se anunță zile cu blocaje în luarea deciziilor, piedici în zona de creație, emoții îngrădite, presiune, grabă, critici, confuzie, procese de conștiință... ceea ce ne va face, pe cei mai mulți, să adunăm frustrări, să ne supărăm și să ne simțim inconfortabil, cel puțin până pe 3 decembrie.

"Vin câteva evenimente marcante, destul de ofertante din punct de vedere astrologic. Săptămâna începe cu o Lună Plină în Gemeni și Soarele în Săgetător. Având o lună plină pe semne mutabile, vă dați seama că cei mai marcați vor fi cei cu marcajul acesta în astrogramele natale, unghiuri Fecioară, Gemeni, Săgetători și Pești. Luna oricum nu se simte foarte bine în Gemeni pentru că, știm, Luna reprezintă astrul emoțiilor, are nevoie de fluiditate, de o oarecare libertate în a se manifesta, în a crea, în a lua forme. Și când pui Luna în semnul Gemenilor, iată, se întâlnește cu rațiunea, ori emoțiile cu rațiunea nu sunt cele mai bune prietene.

Luna, fiind în careu cu Saturn, să știți că se simte foarte frustrată. Orice aspect al Lunii, fie în harta natală, fie în tranzit, e supărător, te mâhnește. Imaginați-vă că avem de-a face cu un bebeluș și o persoană în vârstă foarte dură, foarte exigentă. Și bebelușului îi ia ceva timp să facă primii pași, să meargă de-a bușilea... are ritmul lui. Dar Saturn grăbește Luna în Gemeni și o critică, comentează... ori Luna aia, săraca, suferă, copilașul vrea să se manifeste în modul lui. Din păcate, nici Mercur, semnul Gemenilor, nu se află într-o poziție nemaipomenită pentru că face un careu cu Neptun. Ce înseamnă asta? Foarte multe blocaje în momentul în care vrem să luăm decizii. Și chiar dacă luăm o decizie, pe urmă vom sta cu ideea că am greșit, că am făcut ceva rău, că nu trebuia... Singura mea recomandare este să dormiți, să vă odihniți și în momentul în care simțiți că gândurile o iau razna să vă dați de muncă. Pentru că nu este nimic mai rău ca statul pe gânduri" avertizează, din start, astrologul.

Gemeni

Pentru că Gemenii sunt printre cei mai afectați, Daniela vine cu explicații detaliate: "Din păcate, Luna Plină se petrece în semnul vostru. Va trebui să fiți foarte serioși, foarte responsabili, trebuie să vă asumați lucruri pe care poate n-ar trebui să vi le asumați voi, să fiți necăjiți, să-i înjurați pe toți printre dinți. Cu siguranță, toți oamenii din jur sunt factori declanșatori. Pentru că și Mercur face careu în casa a 10-a, vedeți să nu idealizați niște oameni la locul de muncă, poate șefii, poate niște colegii, și pe urmă să fiți dezamăgiți și să nu înțelegeți de ce ați fost atât de blegi să-i credeți, să vă enervați și să vă dați cu stângu-n dreptul. Ce v-aș recomanda este să faceți lucrurile cât mai simplu" - spune Daniela Simulescu.

Leu

"Poate că v-ați propus să cheltuiți pe ceva, să faceți niște cursuri, să plecați pe undeva doar că astrele vă arată, în această săptămână, că nu aveți resurse suficiente și nici nu aveți pe cine să rugați să vi le ofere. Așa că mai bine stați în banca voastră, spuneți "Nu" la ce nu puteți să faceți! Ce vă recomand eu e să nu cheltuiți în baza banilor pe care poate îi veți face peste o lună, peste două, peste trei. Trebuie să vă mai ajustați planurile de viitor! Sunt situații în viață când "vrutul multului" vă frustrează și deveniți amari cu voi și cu alții. Deci, mai ajustați-vă așteptările!"

Săgetător

"Pe plan relațional nu-s momente plăcute, aș putea spune că e un scenariu dramatic. S-ar putea să aveți și idei din alea - Divorțez! Mă despart! - s-ar putea să nu mai vorbiți cu partenerul, să vă supărați și să nu-i spuneți despre ce este vorba. Preferați să vă purtați ca un copil, în loc să comunicați, să vă deschideți, pentru că orgoliul este foarte mare în această săptămână. Țineți în voi, vă crește ego-ul, vă victimizați, vă plângeți? Știți cum sunteți voi săptămâna aceasta? Vă plângeți la prieteni, la rude, dar cu partenerul nu vorbiți și așteptați ca el să ghicească de undeva că a greșit. Ar trebui să vă uitați puțin și în zona financiară să vedeți ce puteți îmbunătăți și acolo!" - sunt doar câteva din provocările care-i așteaptă pe Săgetători.

Fecioară

Sunt tensiuni și pentru Fecioare. "În ce privește cariera, nu-i o săptămână plăcută. Acest careu al lui Neptun cu Mercur nu vă ajută nici pe plan familial, pentru că va fi foarte greu să găsiți un echilibru între zona personală și cea profesională. Trageți aer în piept și aveți răbdare! Pot apărea și niște cheltuieli din trecut, poate restanțe, facturi neplătite sau în relație s-a întâmplat ceva și trebuie să cheltuiți o sumă de bani importantă."

Pești

Și Peștii au o săptămână grea. "Pentru mulți s-ar putea să se anunțe o schimbare pe plan profesional. Poate abandonați un loc de muncă înainte de a găsi un nou loc de muncă, poate alegeți să vă schimbați atitudinea acolo unde lucrați... De asemenea, în familie, pot fi niște discuții care nu vă convin. Nu vă implicați foarte mult, nu aveți mintea foarte clară în zilele ce urmează."

Previziunile complete, aici:

         

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel