Autostrada Soarelui A2. Ce se întâmplă cu lucrările demarate. CNAIR, anunț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Autoritățile au făcut anunțul despre lucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui (A2).

Lucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui (A2) vor fi întrerupte la miezul nopţii şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, a anunţat, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"La ora actuala pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreţinere curentă pentru a permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă pe perioada Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 Mai. Lucrările vor fi întrerupte în aceasta noapte de la ora 24:00 şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioada în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, spre şi dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu şi Drajna", se arată într-un comunicat al companiei de drumuri. .

"Operatorul economic este responsabil..."

Potrivit sursei citate, pe un sector de 6 kilometri se vor menţine însă restricţii de viteza (80 km/h) cuprins între cele două noduri rutiere menţionate.

"Pe sectorul de drum în cauza reparaţiile s-au desfăşurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje şi muncitori proprii. Precizăm că operatorul economic este responsabil de respectarea legislaţiei privind echipamentul şi conduita muncitorilor în şantier", spun reprezentanţii CNAIR.

De asemenea, pe sectorul de beton al A2, cuprins între Bucureşti şi Fundulea, au fost efectuate lucrări de "plombare" pentru menţinerea viabilităţii drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparaţii capitale. CNAIR precizează că pe sectorul de beton al A2 (Bucureşti - Fundulea) sunt instituite restricţii de viteza de 80 km/h, care vor fi menţinute până la finalizarea reparaţiilor capitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel