Autostrada Comarnic-Brașov. Adrian Câciu, despre ce a spus Cătălin Drulă: Declaraţie pentru care trebuia să plece
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Invitat la emisiunea ”Ce se întâmplă?” la DC News, economistul Adrian Câciu a vorbit despre autostrada Comarnic-Brașov. 

Economistul Adrian Câciu a vorbit, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DC News, despre autostrada Comarnic-Brașov.

„Investițiile sunt o glumă, în afară de programul PNDL, investițiile suplimentare sunt o glumă. De ce e supărat domnul Drulă? Nu vorbesc ei pentru că sunt în coaliție și speră să se înțeleagă. Domnul Drulă s-a trezit cu contractele semnate. Ascute creioane și semnează hârtiile de decont“, a spus Adrian Câciu. 

Iată dialogul pe această temă cu Răzvan Dumitrescu. 

Răzvan Dumitrescu: „Domnul Drulă a dat o veste că vom avea autostrada în 2030“.

Adrian Câciu: „Aia e o veste pentru care ar fi trebuit să plece. Sunt vreo 60 de kilometri. Dacă ne-am pune pe cei care merg pe valea Prahovei, am dat scutiri de taxe, oamenii ar spune că dăm noi cu târnăcopul și o facem“.

Răzvan Dumitrescu: „E un fel de a spune că nu putem avea autostradă pe acolo? Ilie Șerbănescu spunea că noi nu putem avea autostrada asta, din alte motive“.

Adrian Câciu: „Ce a vrut să spună a fost în felul următor, Drumul Mătăsii se întrerupe la Constanța și ajunge la Rotterdam. Vapoarele trebuie să ocolească toată Europa ca să ajungă la Rotterdam, pe când, dacă am avea autostradă, portul Constanța ar deveni cel mai important port european. E nescuzabil, mai bine să spună că nu vrea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel