Autostrada A3. Șova: Îngrășăm drumul de Crăciun. Probleme de lene
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Lucian Șova
Lucian Șova
Lucian Șova, ministrul Transporturilor, a mers să evalueze stadiul lucrărilor de pe autostrada A3, fiind extrem de nemulţumit de modul în care antreprenorul responsabil își îndeplinește obligațiile.

"Termenul de deschidere a traficului era 1 decembrie. Deşi antreprenorul a promis că va deschide traficul la 1 octombrie, nu şi-a respectat nici acest angajament. Am venit să evaluez dacă va fi respectat măcar termenul de 1 decembrie (...) Din păcate, îngrăşăm drumul de Crăciun. Vreau ca, înainte de sărbătoarea naţională, să deschidem traficului acest segment de autostradă.

Am fost dezavuat pentru declaraţiile de la începutul mandatului meu, deşi se dovedeşte că au fost pline de realism. Sunt extrem de nemulţumit de modul în care antreprenorul îşi îndeplineşte obligaţiile şi nu doar aici, ci şi pe segmente de cale ferată şi pe alt segment de autostradă unde mai are contract. Sunt dispus, până în ultima zi de mandat, să iau cele mai severe măsuri împotriva acestuia care îi minte pe români. Este penalizat. Penalizările curg. Notificările au fost făcute. Ele se vor încheia în ziua în care acest segment de autostradă va putea fi folosit. Până atunci, calculăm. Ar fi 0,1% pe zi de întârziere.

Lucian Șova este de părere că la baza întârzierii lucrărilor stau "probleme de lene şi slabă mobilizare pentru că, de cinci luni, nu au mai întâmpinat probleme administrative. Pe niciun şantier aflat în desfăşurare în Rromânia, nu mai există nicio barieră administrativă".

Citește și: Lucian Șova, dezvăluire după demisie: Poate să închidă metroul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel