Data publicării:

Autorul Stephen King, cea mai tare provocare pentru Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin: Ar fi cel mai mare eveniment pay-per-view din lume

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Stephen King, cunoscut autor de romane horror şi thriller, a lansat o provocare pentru Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin, în contextul războiului din Ucraina. 

Acesta propune o confruntare directă între cei doi lideri de stat, care să încheie ostilităţile. 

"Cred că ar fi perfect dacă Putin şi Zelenski s-ar lupta, unu contra unu, într-o luptă dreaptă. Ar fi cel mai mare eveniment de tip pay-per-view din istorie. Plus că mi-ar plăcea să îl văd pe chelul ăla (n.r. Putin) luând bătaie", a scris Stephen King pe Twitter. 

Urmăritorii scriitorului spun, însă, că e clar că Vladimir Putin ar avea un avantaj clar, pentru că are pregătire de agent KGB. Este de menţionat, însă, că în ciuda imaginii de luptător, Vladimir Putin nu a practicat niciodată sporturi de contact. Ba mai mult, în 2013, acesta a primit centura neagră de 9 dan, cea mai înaltă distincţie de arte marţiale orientale, într-o vizită la Seul, dar a rămas fără aceasta în 2022, la doar câteva zile după ce Rusia a invadat Ucraina. 

La momentul primirii acestei centuri, Vladimir Putin îl depăşea, în ceea ce priveşte centura neagră, pe actorul american Chuck Norris, care are centura neagră 8 dan. 

În februarie 2022, Vladimir Putin a fost suspendat şi din funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo. Vladimir Putin are centura neagră la judo, a participat la scrierea cărţii "Judo: Istorie, teorie, practică" şi a jucat într-un videoclip instructiv, cu titlul "Să învăţăm judo cu Vladimir Putin". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel