Autoritățile române au mai confiscat patru mașini de lux ale lui Andrew Tate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Andrew Tate pozează în fața Parlamentului, alături de mașina sa de lux. Foto: pagina de Facebook a lui Tate, prezentat ca ”Mafia Boss”
Andrew Tate pozează în fața Parlamentului, alături de mașina sa de lux. Foto: pagina de Facebook a lui Tate, prezentat ca ”Mafia Boss”
Autoritățile române au confiscat încă patru mașini de lux în cadrul unei investigații asupra controversatului influencer online, Andrew Tate, înainte de apariția în instanță de săptămâna viitoare.  

Fostul kickboxer profesionist, în vârstă de 36 de ani, care a fost interzis de pe mai multe platforme de socializare pentru comentarii misogine și discursuri instigatoare la ură, a fost reținut împreună cu fratele său Tristan, săptămâna trecută, în cadrul unei investigații privind traficul de persoane și viol.

Vineri, un oficial a declarat că procurorii care investighează cazul au confiscat alte patru vehicule joi, după ce alte 11 mașini au fost ridicate, scrie The Guardian.

Cel puțin șapte dintre mașinile confiscate sunt înmatriculate de frații Tate.

De asemenea, au fost sechestrate peste 10 proprietăți sau terenuri deținute de firme înregistrate la ei, care ar urma să fie folosite pentru achitarea anchetei și plata daunelor victimelor, în cazul în care vor fi condamnați, a declarat Ramona Bolla, purtător de cuvânt al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din România.

DIICOT a transmis că cei doi cetățeni britanici, alături de doi români, sunt suspectați că fac parte dintr-un grup infracțional axat pe traficul de persoane.

Frații Tate sunt cercetați penal în România din aprilie anul trecut și au fost arestați la București pe 29 decembrie sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată.

Andrew, unul dintre frații Tate, arestați de curând pentru 30 de zile, a transmis un mesaj din închisoare, care sună mai degrabă ca o conspirație fabricată pentru a distrage atenția de la acuzațiile de trafic de persoane.

„Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie“, a scris Andrew Tate sâmbătă dimineața. 

Ulterior, într-o altă postare, acesta a scris: „Dumnezeu este de partea noastră. Matrix nu va câștiga“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel