Autorităție din Târgoviște, cu ochii pe cei care mănâncă semințe și fumează în spațiul public. Primarul Cristian Stan: 33 de amenzi în ultimele două zile. Au făcut curat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro
Cei care nu păstrează curățenia sunt direct vizați de autoritățile din Târgoviște. Plouă cu amenzi și se dă cu mătura!

Cei care aruncă gunoaie pe jos și nu păstrează curățenia în spațiul public sunt sancționați tot mai drastic de către autoritățile locale din Târgoviște.  Aceste măsuri fac parte dintr-o campanie de curățare a orașului, iar autoritățile au anunțat că vor fi extrem de ferme în aplicarea lor, atât cu localnicii, cât și cu turiștii, cu scopul de a face din Târgoviște un oraș mai frumos, curat și mai civilizat, scrie dbonline.ro.

Aproape zilnic, polițiștii locali au împărțit amenzi și i-au pus la muncă pe cei care nu păstrează curățenia. De exemplu, cei care mâncau semințe și care scuipau cojile pe jos au fost puși să dea cu mătura. Astfel, în ultimele zile au fost aplicate nu mai puțin de 33 de amenzi în acest sens.

"Dacă altfel nu se poate, continuăm cu măsurile sancționatorii! 33 de amenzi aplicate în ultimele 2 zile. Cele mai multe pentru mizerie, tulburarea liniștii publice, fumat la locurile de joacă și alcool! Și de această dată, ”autorii” au făcut curat!”, a precizat Cristian Stan, primarul Târgoviște, pe Facebook.

Vezi și: Spor de "plictiseală și moleșeală" la Direcția de Asistență Socială din Târgoviște. Primarul refuză să-l mai ofere

"Astfel de acțiuni se vor desfășura constant de către efectivele Poliției Locale Târgoviște, în scopul menținerii unui climat de liniște și calm, ordine și siguranță, curățenie și sănătate publică, iar toate cazurile de încălcare a legislației în vigoare vor fi sancționate Pentru aceste motive, este important ca târgoviștenii să înțeleagă faptul că respectarea normelor de conviețuire socială într-o comunitate este obligatorie pentru fiecare dintre noi. Vă mulțumim pentru înțelegere, colaborare și spiritul civic demonstrat! Suntem la dispoziția cetățenilor 24/24 ore. Apelați cu încredere Dispeceratul nostru la telefoanele de contact 0245.921 / 0731.327.436 / 0785.212.904", se preciza într-un comunicat remis de Poliția Locală Târgoviște, la începutul săptămânii trecute.

Vezi și: Cazuri COVID. O grădiniță din Târgoviște a trecut în totalitate la cursurile online

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel