Autonomie Ţinutul Secuiesc. Kelemen: Discuţii extrem de importante. Fac mult rău acum
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatul Romaniei
Senatul Romaniei
Kelemen Hunor a vorbit despre varianta redepunerii în Parlament a proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc. 

Într-un interviu acordat DC News, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a vorbit despre posibilitatea ca proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc să fie redepus în Parlament, după ce a fost respins, după un adevărat scandal politic, în urmă cu o săptămână.

"Nu ştiu, nu am discutat cu colegii mei. În acest moment nu există o astfel de discuţie la noi în grup. În acest moment pentru noi, ca pentru orice om responsabil, prioritatea numărul unu este sănătatea oamenilor, sănătatea şi instituţiile care se ocupă de sănătate şi economie fiindcă trece această pandemie, trece această perioadă grea, vom rămâne cu virusul şi vom trăi împreună cu acesta, dar ce se va întâmpla cu locurile de muncă, ce se va întâmpla cu economia României, cu IMM-urile de care Guvernul nu vorbeşte, acestea sunt problemele importante.

Trebuie să ştii să prioritizezi problemele şi în perioada de criză. Asta e important pentru noi în această perioadă şi am vrea să închidem aceste discuţii de altfel extrem de importante, dar aceste dezbateri, polemici, fac mult mai rău decât crede cineva", a declarat Kelemen Hunor.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel