Autograful cerut de Octavian Şovre lui Haaland a ajuns la o asociaţie pentru copiii cu autism. "În alt mod nu putem să ne finanţăm"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Arbitrul român Octavian Şovre a fost criticat pentru că i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland, după meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund din Liga Campionilor. 

Gazeta Sporturilor a aflat, însă, că arbitrul român a insistat pentru acel autograf pentru a-l dona unei asociaţii care se ocupă de copiii cu autism. 

"Acel autograf e pentru o cauză nobilă. Poate lumea nu știe, dar Tavi e implicat direct în sprijinirea acestei Asociații, prin care funcționează acest singur centru acreditat pentru adulții cu forme grave de autism din Bihor. Sunt doar 5 în toată țara. N-am cuvinte să vorbesc despre Tavi Șovre fiindcă ne-a ajutat mult în toți acești ani!

Eu și Tavi Șovre am fost colegi la grădiniță, părinții noștri sunt din Sânmartin și a decis să vină lângă noi, părinții care am făcut această asociație. Să știți că în alt mod nu putem să ne finanțăm. Dacă eu vă sunam pe dumneavoastră și v-aș fi solicitat bani, aproape sigur n-ați fi avut încredere să donați, dar așa, dacă se scot la licitații anumite obiecte, tricouri, picturi, autografe, fotografii, oamenii licitează și banii îi folosim pentru terapiile celor care suferă de autism", a declarat Simona Zlibuţ, președinta Asociației S.O.S Autism Bihor. 

VEZI ŞI Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland după meciul Manchester City - Borussia Dortmund / Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel