”Autocare din Slovenia”. Stamule și Hagiu, SCANDAL: Nu mai accept să mai apară nimeni la TV să vândă gogoși!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Între Tănase Stamule (PNL) și Augustin Hagiu, președinte Fort, a avut loc un schimb de replici, pornind de la un subiect prezentat la Antena 3.

„Avem o situație în România. Sunt zeci de autocare din Slovenia care au venit să ia muncitori din România. (...) Sunt venite în județul Mureș, în această dimineață, la ora 4:00, pentru a duce oamenii la muncă", a spus Berta Popescu, joi, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

În acest context, președintele Federației operatorilor români de transport (FORT), Augustin Hagiu, a avut o intervenție telefonică la Antena 3. Acesta a spus: „Favorizăm țările puternice din UE prin tot ceea ce facem. Eu nu mai accept să mai apară nimeni la televizor să ne vândă gogoși umflate. Ceea ce s-a întâmplat, în ultimele două luni, eu nu o să uit în toată viața mea, chiar dacă o să mai fiu sau nu lider la FORT."

Mai departe, Tănase Stamule (PNL) a spus: „Să clarificăm foarte clar. Îl văd pe domnul Hagiu că e foarte aprins, dar aceste persoane au avut un contract cu firme din România și Slovenia, iar firmele care i-au contractat au decis ele cu cine să transporte acești oameni."

Ulterior, a urmat un schimb de replici între cei doi. „Opriți-vă cu demagogia ieftină!", i-a spus, la un moment dat, Hagiu. „Dar nu e demagogie", a răspuns imediat Stamule.

„O întrebare am, scurt și la obiect, cu da sau nu: Sunteți român?", a continuat Hagiu. „Normal că sunt!", a zis Stamule.

Replicile dintre cei doi au continuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel