Urmărește emisiunea live
Auto - F1: Vettel (Ferrari) va pleca din pole position în MP al Canadei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pilotul german de Formula 1, Sebastian Vettel (Ferrari), va pleca din pole position, duminică, în Marele Premiu al Canadei, în urma timpilor scoşi în calificările de sâmbătă pe circuitul de la Gilles-Villeneuve (4,361 km), la Montreal.

Este primul pole position obţinut de Vettel din iulie 2018, de la MP al Germaniei. Tot din linia întâi dar de pe poziţia secundă va porni britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), în timp ce linia a doua va fi formată din monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi australianul Daniel Ricciardo (Renault).

Francezul Pierre Gasly (Red Bull) şi finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) vor ocupa cea de-a treia linie. Celălalt pilot al Red Bull, olandezul Max Verstappen, a fost eliminat în a doua serie a calificărilor după ce a provocat un accident cu danezul Kevin Magnussen (Haas). Germanul Nico Hulkenberg (Renault), britanicul Lando Norris (McLaren), spaniolul Carlos Sainz Jr. (McLaren) şi Magnussen vor completa top 10 pe grila de start, însă danezul nu a mai putut participa la cea de-a treia serie a calificărilor din cauza accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel