Australian Open 2022. Răducanu are un test important în fața lui Stephens
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 ian, 23:20
WhatsApp
Emma Răducanu
Două câștigătoare de US Open se vor confrunta în ultimul meci al zilei de marți în competiția feminină de la Australian Open. Britanica Emma Răducanu și-a adjudecat trofeul în 2021, pe când adversara sa, Sloane Stephens, a fost campioană în 2017.

Emma Răducanu a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un Grand Slam în era Open când a învins-o pe Leylah Fernandez la New York, în septembrie anul trecut, dar adolescenta s-a luptat să reproducă aceeași formă de atunci, cu înfrângeri în primele tururi la Indian Wells și Linz.

Emma Răducanu a spus că nu s-a lăsat afectată de rezultatele dezamăgitoare. „Cred că va fi, cu siguranță, un meci dificil. Voi merge acolo și mă voi bucura de meci, pentru că a trebuit să muncesc din greu pentru a fi aici”, a spus Emma Răducanu înaintea meciului de marți.

Citește și: Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep, care a împlinit, pe 27 septembrie, 30 de ani.

Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

G Ad:

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro