Aurelian Temișan, probleme cu soția, din cauza unei femei: S-a terminat!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Juratul Aurelian Temișan a început să aibă probleme acasă cu soția, actrița Monica Davidescu, din cauza Barbarei Isasi, concurentă a show-ului "Te cunosc de undeva!" și solistă a trupei Mandinga. Monica este nemulțumită de punctele pe care soțul său i le acordă Barbarei, în cadrul show-ului de la Antena 1. 

Sâmbăta trecută, Temi a fost la un pas să doarmă la ușă, din cauză că i-a dat Barbarei doar patru puncte, la jurizare, pentru transformarea în Benone Sinulescu.

"M-am întors sâmbătă seara de la concert, după ora 1, am băgat cheia în ușă și nu am putut s-o deschid. Am sunat-o pe Monica și i-am spus zâmbind că a uitat cheia pe interior. "Nu, n-am uitat-o. Gândește-te puțin de ce e cheia pe interior!", mi-a răspuns. Îmi zic: "Fraților, ce-am făcut?". Îi spun Monicăi: "Dezvoltă, ca să știu dacă îmi iau cameră la hotel". Iar ea mă întreabă: "Cum să-i dai tu patru puncte Barbarei?". "Păi n-a avut show, nici n-a semănat...", am încercat să mă apăr. "Nu contează, nu-i dai patru puncte Barbarei!" mi-a spus furioasă.

M-am uitat lung la preșul de la intrare, mi s-a părut prea mic pentru a putea dormi pe el, am insistat și, la un moment dat, am auzit cheia răsucindu-se în broască... Cam același lucru îl pățesc atunci când vine vorba de Romică Țociu. Monica îmi spune cum să-i dau eu patru puncte lui Romică care, dacă își pune mintea cu mine, nu mă mai ridic de la masă, de câtă știință are. Dar cu Romică o mai scald, că mai ieșim la o bere, că una, că alta, dar cu Barbara s-a terminat, n-am cum. Deci trebuie să fiu atent", spune juratul show-ului "Te cunosc de undeva!".

Sâmbăta aceasta, la "Te cunosc de undeva", Barbara Isasi se va transforma în Anastacia. Cum va aprecia Aurelian Temișan show-ul acesteia, telespectatorii vor vedea pe 3 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel