Aurelian Pavelescu: Să ieşim şi noi cu bâtele. Bogdan Chirieac: Nici în glumă să nu ziceți așa ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Invitaţi la RomâniaTV pentru a dezbate participarea preşedintelui Klaus Iohannis la mitingul organizat de PNL la Iaşi, analistul politic Bogdan Chirieac şi preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu au avut o discuţie aprinsă pe tema respectării Constituţiei. Liderul PNŢCD a afirmat că, dacă nimeni nu apără Constituţia, atunci susţinătorii săi şi ai PSD pot ieşi cu bâtele pe stradă. 

"Are o valoare Constituţia, care reglementează sistemul democratic în România? Dacă cineva încalcă Constituţia, înseamnă că şi ceilalţi au dreptul să o facă? Atunci să ieşim cu bâtele! Atunci de ce să existe Codul Penal? Eu apăr Constituţia", a declarat Aurelian Pavelescu. 

În replică, analistul Bogdan Chirieac i-a atras atenţia preşedintelui ţărăniştilor că aşa ceva nu se spune nici măcar în glumă. "Sunteţi preşedintele PNŢCD. Nici măcar în glumă, tocmai aţi spus să ieşim cu bâtele, nici în glumă să nu faceţi această afirmaţie", a spus Bogdan Chirieac. 

Declaraţiile vin pe fondul participării preşedintelui Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iaşi și în contextul în care mitingurile PSD sunt atacate în teritoriu de către susținători #rezist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel