Aurelian Bădulescu (PSD), ieşire suburbană la adresa unui consilier USR. Ce a spus în şedinţa CGMB
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Schimb halucinant de replici în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. 

Aurelian Bădulescu a fost protagonistul unui moment care, în mod normal, nu ar trebui să se întâmple într-o întâlnire oficială, aşa cum este şedinţa Consiliului General al municipiului Bucureşti. S-au folosit, în cadrul şedinţei, cuvinte şi aluzii cu diferite conotaţii, un limbaj dus la un nivel mult prea jos pentru o asemenea şedinţă în care se discută despre soarta Capitalei.

Iată dialogul al căror protagonişti au fost Aurelian Bădulescu - consilier general PSD, şi preşedintele de şedinţă Cosmin Smighelschi - USR. Intervenţia lui Bădulescu a venit, iniţial, ca o replică la acuzaţiile aduse de către Nicuşor Dan fostei conduceri a primăriei. 

„Eu un singur lucru vreau să îi răspund domnului primar, pentru că mă simt vizat având în vedere că alături de fostul primar am fost la conducerea acestei instituţii şi anume că dacă mai reluaţi această chestiune cu paguba, vă invit să avem o dezbatere publică şi să vă arăt eu cum s-a ajuns, că poate dvs nu ştiţi sau nu aţi avut toate instrumentele la îndemână pentru a înţelege de ce am ajuns să avem plăţi restante. Eu vă invit pe această cale, domnul Nicuşor Dan, să participaţi dacă sunteţi de acord la o dezbatere în piaţa publică pe această chestiune, să vedeţi cine a contribuit la această chestiune. Cu argumente şi fără să mai aruncaţi în stânga şi în dreapta. Dvs aveţi acum în faţă un mandat de trei ani de zile care v-a mai rămas, faceţi dovada eficienţei şi lăsaţi chestiunea asta, scoteţi-o din retorică.

Deci rugămintea mea este... nu este un afront, nu este o invitaţie la răspuns, ci dacă consideraţi normal să avem această discuţie, haideţi să o facem public, dumneavoastră cu argumente, eu cu argumente şi veţi vedea că lucrurile nu sunt chiar aşa cum v-au fost prezentate. Vă mulţumesc din suflet”, a intervenit Aurelian Bădulescu, consilier general PSD.

„Domnule consilier şi fost viceprimar, această dezbatere a avut loc pe 27 septembrie 2020. Şi în pregătirea acestei dezbateri, reprezentantul legal al acestei instituţii, al fostei administraţii, a refuzat să vină la o dezbatere”, a răspuns primarul Nicuşor Dan.

„Dau cuvântul doamnei consilier Gram în online....”, a spus preşedintele de şedinţă, Cosmin Smighelschi (USR), încercând să meargă mai departe cu discuţiile, moment în care Aurelian Bădulescu a mai vrut să spună ceva. „Scurt, vă rog, domnule Bădulescu”, i-a transmis Cosmin Smighelschi.

„Vă rog frumos... nu scurt. Nu scurt! Scurt faci dumneata, eu sunt pe vechi... (neinteligibil, n. red.). Dumneavoastră faceţi scurt”, a fost ieşirea suburbană a lui Bădulescu.

„Nu ştiu de unde aveţi informaţia asta, domnule Bădulescu”, a spus cel vizat de replica lui Aurelian Bădulescu.

„Am auzit din piaţă că se cam plânge lumea de dumneata”, a mai zis Bădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel