AUR a ”furat” startul campaniei electorale: Și-a lipit afișele de facturi
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
aur. FOTO: Facebook @Apaserv
aur. FOTO: Facebook @Apaserv
AUR face un pas spre alegeri și trimite pliante electorale, dar nu oricum, ci lipite de facturile de utilități.

AUR pare că vrea să intre cât mai repede în atenția electoratului, deși campania pentru alegerile din iunie 2024 este încă departe.

După ce și-a lansat lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, AUR mai face un pas și trimite pliante electorale, dar nu oricum, ci lipite de facturile de utilități.

S-a întâmplat acest lucru la Satu Mare, unde clienții companiei de apă s-au trezit cu pliante capsate pe factura de apă. Conducerea Apaserv Satu Mare a anunțat, într-o postare pe Facebook că face verificări pentru a vedea de unde este problema, susținând în același timp că va acționa împotriva celor vinovați.

”Apaserv face demersuri în cazul pliantelor capsate la factura de apă.

Conducerea Apaserv Satu Mare S.A. face verificări după ce mai mulți abonați ai companiei au primit odată cu factura și un pliant electoral.

Apaserv Satu Mare S.A. a sesizat și firma care distribuie facturile pentru a stabili cum s-a ajuns la această situație, iar în funcție de rezultatul verificărilor se va acționa împotriva celor vinovați.

Apaserv Satu Mare S.A. condamnă aceste practici și asigură abonații că va lua măsuri pentru ca pe viitor să nu se mai producă asemenea incidente.

Conform contractului încheiat între Apaserv și firma de distribuție, este interzisă cât se poate de clar folosirea datelor cu caracter personal, obținute de la compania de apă în alte scopuri”, au transmis reprezentanții Apaserv Satu Mare.

Potrivit pozei postate de Apaserv, pliantul poartă semnele AUR, face trimitere la alegerile parlamentare din 9 iunie 2024, dar și îndeamnă populația la descărcarea unei aplicații de mobil.

Citește și: ”Dacă va candida Kovesi, vom alege pe cineva din justiția reală”. Anunțul lui Simion (AUR) pentru prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel