Lazăr refuză o întrebare la Realitatea TV. Replică usturătoare
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr
Într-un interviu pentru Realitatea Tv, Augustin Lazăr, procurorul general al României, a fost solicitat să răspundă mai multor întrebări legate de starea justiției și despre unele dosare.

Augustin Lazăr a fost întrebat, la un moment dat, de detaliul uitat în acel comunicat de presă incriminat de Secția Specială pentru Investigarea Magistraților în care nu se spune nimic despre cei doi ofițeri SRI care au fost prezenți la extrădarea lui Nicolae Popa.

”Nu aș putea comenta maniera în care ei (cei de la departamentul de presă al MP - n.r.) dar atâta timp cât au prezentat conținutul informației și acesta corespunde ghidului de comunicare eu zic că și-au făcut datoria. (...)” a răspuns Augustin Lazăr.

Întrebat și dacă are vreo temere legată de posibilitatea ca ancheta să ajungă la el, procurorul general a întrebat la rândul său: ”Pentru ce motive?”

”Pentru că la un moment dat ați girat un comunicat de presă...” a continuat realizatoarea interviului, Ionela Arcanu.

Nu există expresia girat! Credeți că a viza un comunicat de presă este vreo faptă ...? Să trecem mai departe, pentru că absurdul are și el limitele lui” a replicat Augustin Lazăr.

Citește și:

Augustin Lazăr: Există o stare de neliniște a magistraților

OUG 7/2019. Lazăr, solicitare de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel