AUDIENȚE DAN DIACONESCU ROMÂNIA TV. Ce AUDIENȚE a făcut DD la revenirea după 532 de zile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Diaconescu a revenit marți seara cu propria emisiune televizată, la România Tv, după 532 de zile de pauză. „După peste 500 de nopți în care am fost interziși, iată-ne din nou în casele voastre. Va fi, probabil, emisiunea cu cea mai mare audiență la această oră”, și-a început DD emisiunea în care l-a avut invitat pe Florin Călinescu.

Paginademedia.ro a prezentat, miercuri, audiențele primelor trei ore ale emisiunii lui Dan Diaconescu: intervalul 23.12-2.00. Emisiunea a durat până dimineața, însă audiențele de după ora 02:00 sunt disponibile abia joi.

Citește și: DAN DIACONESCU, emisiune la ROMÂNIA TV. Ce se întâmplă de fapt

La nivel național, Dan Diaconescu a fost urmărit de 175.000 de români în fiecare minut. Dintre aceștia, 116.000 provin din mediul urban.

România TV a fost pe locul cinci, atât la nivel național, cât și urban, după audiența medie realizată în primele trei ore ale emisiunii moderate de DD.

Dan Diaconescu a avut o avut o audiență mai mare în prima oră de program: 220.000 de români - media pe minut. În cea de-a doua oră, audiența a scăzut la 160.000 de telespectatori.

Audiența detaliată pe ore poate fi consultată în tabelele de la începutul articolului.

Vezi și: Dan Diaconescu în direct, la Romania TV, "7 zile din 7"

- Ratingul reprezintă numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

- Share/Cotă de piață reprezintă procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel