Au vrut diploma de Bac sau carnetul de șofer, contra cost, dar au căzut în capcană. Cum au fost păcăliți
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Un tânăr a păcălit patru persoane, în diferite moduri, de la care a obținut sume de bani de până la 7.800 de lei. 

Patru persoane, păcălite cu mii de lei

Lucian Alexandru P., din Câmpeni, este acuzat că în diferite perioade de timp, din cursul anilor 2019 şi 2020, prin modalităţi de executare diferite, în scopul obţinerii unor foloase materiale injuste, ar fi indus în eroare un număr de patru persoane de la care ar fi pretins şi primit sume de bani cuprinse între 1.700 lei şi 7.800 lei, scrie ziarulunirea.ro

Acesta le-a promis, în mod mincinos, că le facilitează obţinerea unor acte sau că le procură anumite bunuri.

I-a luat 7800 de lei cu promisiunea că-l va ajuta să ia Bac-ul

Astfel, în perioada mai – iunie 2019, inculpatul în vârstă de 29 de ani a indus în eroare o persoană de la care a pretins şi primit suma totală de 7.800 de lei sub pretextul că-i va facilita promovarea examenului de bacalaureat. În septembrie 2019, Lucian Alexandru P. a primit de la o altă persoană suma de 6.000 de lei în schimbul promisiunii că o va ajuta să-şi angajeze avocat.

Potrivit Parchetului, în 4 ianuarie 2020, bărbatul a înşelat o altă victimă cu 1.700 de lei în schimbul promisiunii că îi va cumpăra un laptop. De asemenea, în cursul lunii martie 2020, a mai dat o lovitură în sensul că a pretins şi primit 400 de euro de la o persoană în schimbul promisiunii că-i va facilita obţinerea permisului de conducere fără susţinerea probelor de teorie şi practică.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Câmpeni pe data de 22 februarie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel