Urmărește emisiunea live
Au petrecut, au băut și s-au BĂTUT. 15 bărbați, RUDE, s-au încăierat de Paști. Unii au ajuns la Poliție, reținuți, alții la spital
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Ziua de Paști a adus tensiuni într-o familie din Pietroșani, unde, pornind de la unele neînțelegeri, 15 bărbați, rude, s-au luat la bătaie.

Patru bărbați au fost reținuți în noaptea de duminică spre luni în urma scandalului din localitatea Pietroșani, județul Argeș, conform Mediafax. 15 persoane au fost implicate în încăierare, iar șapte au ajuns la spital.

Polițiștii din Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reținut în noaptea de duminică spre luni, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, toți din Pietroșani.

Aceștia urmează să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Polițiști au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Pietroșani.

Conform polițiștilor, la conflict ar fi luat parte 15 bărbați, aflați în relații de rudenie (dintre care 12 bărbați cu vârste între 19 și 57 de ani, respectiv trei minori de 15 și 16 ani), iar șapte dintre aceștia ar fi suferit leziuni.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Ziua de Paști a venit cu izbucniri și-n Craiova

Polițiștii din Craiova au fost solicitați, duminică, pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane, pe o stradă din oraș. Un bărbat a ajuns la spital, iar în urma scandalului, iar două mașini au fost distruse.

În eveniment au fost implicați doi bărbați de 43, respectiv 25 de ani, ambii din Craiova, cel din urmă solicitând să i se acorde îngrijiri medicale, astfel că a fost transportat la o unitate medicală.

De asemenea, în urma conflictului, au fost distruse geamurile a două autoturisme parcate pe stradă.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: A doua zi de Paște, Lunea Albă. Ce trebuie să facă toți credincioșii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel