Urmărește emisiunea live
Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!”
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii; Peste 150 de metri pătrați de ecrane LED și peste 200 de lumini inteligente vor pune și mai mult în valoarea frumusețea acestui show inspirational.  

 Pregătirile pentru lansarea noului sezon “Bravo, ai stil!” sunt în toi, au început filmările pentru cea mai frumoasă competiție, care a lansat zeci de influenceri și a creat comunități uriașe de fani în social media. O nouă generație de tinere ambiţioase, încă necunoscute publicului larg, se pregătesc să ia cu asalt inimile milioanelor de telespectatori, iar cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, alături de amfitrioana show-ului, Ilinca Vandici, vor fi alături de acestea pe tot parcursul competiției.

“Suntem foarte bucuroși că am început filmările și că ne întoarcem la originile acestei emisiuni atât de iubite, cu concurente încă necunoscute publicului. Este forfota mare aici, în culise, fetele sunt și ele foarte emoționate…Totul arată spectaculos, platoul este senzațional, așa cum merită un asemenea show.  Abia așteptăm să intrăm în casele telespectatorilor, din 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2!”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil!”.

Cele zece concurente își vor face apariția în fața telespectatorilor, pe 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu lansarea Kanal D2, într-un platou cu totul nou, inundat de lumină și configurat special pentru ca spectacolul total să se poată desfășura la cele mai înalte standarde tehnice.

Peste 150 de metri pătrați de ecrane LED, aparatură de ultimă generație și peste 200 de lumini inteligente sunt gata să pună și mai mult în valoare frumusețea acestei competiții. 

Poarta prin care vor intra concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!”, jurații și prezentatoarea emisiunii are o înălțime de 5 metri, fiind formată în totalitate din ecran LED. Dincolo de cifre și detalii tehnice rămâne însă strălucirea acestui show inspirațional, care se pregătește să cucerească publicul, de această dată la Kanal D2.

Nu pierdeți, din 2 aprilie, de la ora 19:00, o ediție specială “Bravo, ai stil!”, care deschide cel de-al optulea sezon al show-ului, lansând, în același timp, Kanal D2, noua stație din portofoliul Dogan Media International.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel