Data publicării:

Au furat banca din curtea școlii și au pus-o în fața curții. Când au văzut jandarmii, au fugit în casă

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Mike Bird, Pexels
Fotografie de la Mike Bird, Pexels
O bancă furată din faţa unui liceu a fost găsită de jandarmi în faţa unei curţi. Când au văzut oamenii legii, făptaşii s-au ascuns... în casă. 

O bancă din lemn, care fusese furată din curtea unui liceu din municipiul Câmpulung, a fost găsită de jandarmi în faţa curţii unei locuinţe.

"Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Câmpulung, zona Tabaci, a observat (...) mai multe persoane care erau aşezate pe o bancă din lemn, ce corespundea sesizării făcute organelor competente de reprezentanţii Colegiului Naţional 'Dinicu Golescu' privind dispariţia unui bănci din curtea unităţii de învăţământ. Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta, moment în care persoanele care erau aşezate pe bancă au intrat în curtea imobilului", se arată într-o informare transmisă joi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş.

Sursa citată precizează că lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaşte provenienţa acesteia. Jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii Colegiului Naţional "Dinicu Golescu", care au identificat obiectul ca fiind cel sustras în seara zilei de 5 mai 2023 din curtea unităţii de învăţământ.

"Au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Documentele întocmite au fost predate Poliţiei Municipiului Câmpulung, în vederea continuării cercetărilor", mai anunţă IJJ Argeş, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel