Au fost trase la sorţi sferturile Ligii Campionilor. City - Bayern, capul de afiş. Italia, aproape sigură de o echipă în finală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook UEFA
Facebook UEFA
UEFA a stabilit sferturile de finală şi semifinalele Ligii Campionilor. 

Echipele Manchester City şi Bayern Munchen, campioanele en titre ale Angliei, respectiv Germaniei, se vor înfrunta în sferturile de finală ale actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri la prânz la sediul UEFA de la Nyon (Elveţia), scrie Agerpres.

Deţinătoarea trofeului, Real Madrid, va înfrunta echipa engleză Chelsea Londra, pe care spaniolii au eliminat-o tot în aceaşi fază, la ediţia precedentă a celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional turc Hamit Altintop, ambasador al finalei UEFA Champions League, împreună cu fostul atacant olandez Patrick Kluivert.

Iată programul meciurilor din fazele următoare ale Ligii Campionilor:

SFERTURI DE FINALĂ

Real Madrid (Spania) - Chelsea Londra (Anglia)
Benfica Lisabona (Portugalia) - Inter Milano (Italia)
Manchester City (Anglia) - Bayern Munchen (Germania)
AC Milan (Italia) - SSC Napoli (Italia)


SEMIFINALE

AC Milan/SSC Napoli - Benfica Lisabona/Inter Milano
Real Madrid/Chelsea Londra - Manchester City/Bayern Munchen

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa pe 11/12 aprilie - turul şi 18/19 aprilie - returul, în timp ce semifinalele sunt programate pe 9/10 mai - turul şi 16/17 mai - returul.

Finala ediţiei 2022/2023 a Ligii Campionilor va avea loc pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, în data de 10 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel