Data publicării:

Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două fete luate de viitură în Italia. Cristian Molnar e în continuare de negăsit

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook
Două cadavre au fost găsite în Natisone, iar după toate probabilitățile sunt cele ale Patriziei Cormoș și Biancăi Doroș. Încă nici urmă de al treilea tânăr dispărut, Cristian Casian Molnar.

Salvatorii italieni au recuperat duminică dimineața trupurile neînsuflețite a două fete în apele râului Natisone. După toate probabilitățile, acestea sunt Patrizia Cormoș și Bianca Doroș, care au fost luate vineri de viitura râului împreună cu prietenul lor, Cristian Molnar, scrie Corriere del Veneto.

Cele două cadavre se aflau la aproximativ 700 și 1000 de metri de punctul ultimei observări. După a doua noapte de căutări nereușite, survolările elicopterelor și dronelor s-au au reluat în zori și echipele de pompieri și de protecție civilă continuă să cerceteze neobosit zona.

De asemenea, scafandrii s-au întors să se scufunde pentru a explora apele și unele unități de câini salvatori sunt, de asemenea, operaționale și caută în zonele în care s-au retras apele. Între timp, membrii familiei celor trei tineri s-au întâlnit la Natisone, în apropierea punctului în care au fost găsite pe 1 iunie geanta Patriziei și telefonul mobil cu care tânăra sunase după ajutpr Alături de ei este și un psiholog voluntar de la Protecția Civilă care încearcă să ofere sprijin și mângâiere în aceste zile pline de durere. Tot în apropiere se află și comunitatea Premariacco care în ultimele ore a făcut tot posibilul să aducă ceva de mâncare și de băut salvatorilor și rudelor celor trei tineri.

Adâncimea râului a scăzut la sub trei metri și debitul său a revenit aproape la normal, adică media pentru această perioadă a anului, împrejurare care a favorizat descoperirea Patriziei și Biancăi.

Pe 31 mai, cei trei au trecut pe o insulă de nisip din albia râului, care era destul de liniștit. Nu și-au imaginat că în câteva minute vor fi surprinși de viitură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel