Au fost extratereștrii printre noi acum 3.500 de ani? Un papirus egiptean descrie vizita unui OZN
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Au avut egiptenii contact cu extratereştrii? De la cine au învăţat cum să construiască piramidele? Un papirus vechi ar putea să ne dea răspunsurile.

Există speculații privind posibile contacte directe ale egiptenilor cu extratereștri și întrebări legate de cum au reușit să construiască piramidele și să dezvolte o civilizație avansată la acel moment. 

"Papirusul Tulli" este o mențiune antică despre un eveniment misterios, în care se relatează despre obiecte strălucitoare care au fost văzute pe cer și care au provocat panică în rândul locuitorilor. Acest papirus, însă, nu oferă dovezi concrete despre contactul direct cu extratereștrii sau despre ajutorul "de undeva" la construirea piramidelor.

Este important să subliniem că aceste speculații se bazează pe interpretări și teorii controversate și nu există dovezi științifice solide care să susțină astfel de afirmații. În cazul Egiptului Antic, construcția piramidelor și dezvoltarea civilizației sunt subiecte studiate în continuare de către arheologi și istorici, iar multe aspecte rămân încă necunoscute.

Potrivit Ancient Origins, până în prezent, nu există dovezi concrete și unanim acceptate că extratereștrii ar fi avut un contact direct cu egiptenii antici sau că ar fi influențat în mod semnificativ dezvoltarea civilizației lor. Este important să abordăm aceste subiecte cu o gândire critică și bazată pe dovezi, pentru a evita răspândirea unor teorii neconfirmate științific.

„Papirus Tulli” este considerat a fi prima dovadă a unor farfurii zburătoare sau OZN-uri antice. Textul antic povestește despre mașina zburătoare de mare viteză care a luminat cerul Egiptului înainte de a dispărea în spațiul cosmic. Versiunea copiată de Tulli a papirusului antic le-a permis scepticilor să îi conteste autenticitatea, dar, cu toate acestea, a reușit să devină virală printre fanii teoreticienilor astronauților antici și ai OZN-iștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel