Au apărut primele imagini din noul film al seriei "Matrix". Producția urmează să fie lansată în decembrie 2021 / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Au apărut primele imagini din noul film al seriei "Matrix". Producţia urmează să fie lansată în decembrie 2021 / Sursă foto: Captură YouTube Warner Bros Pictures
Au apărut primele imagini din noul film al seriei "Matrix". Producţia urmează să fie lansată în decembrie 2021 / Sursă foto: Captură YouTube Warner Bros Pictures
Au apărut primele imagini ale noului film din seria "Matrix".

Fanii seriei de filme Matrix așteaptă cu nerăbdare lansarea celei de-a patra pelicule din franceză, așa că Warner Brothers a lansat primul trailer al acesteia. În clipul video îi revedem pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile lui Neo și Trinity.

Alături de cei doi actori principali, se mai întorc pentru al patrulea film Jada Pinkett Smith în rolul Niobe, Lambert Wilson în rolul The Merovingian și Daniel Bernhardt în rolul agentului Wilson.

Actorii au lucrat cu scenaristul și regizorul original al trilogiei, Lana Wachowski. Filmările pentru Matrix 4 au fost întrerupte în martie, din cauza pandemiei, fiind reluate în august. Producţia urmează să fie lansată în decembrie 2021.

Prima parte a francizei a apărut în 1999, iar următoarele filme - în 2003, după ce au fost filmate concomitent. Cele trei lungmetraje au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari, scre Publika.

Michael Constantine, actorul din filmul My Big Fat Greek Wedding, a decedat la vârsta de 94 de ani

Michael Constantine, actorul american cunoscut îndeosebi pentru rolul său din filmul My Big Fat Greek Wedding, a încetat din viaţă la vârsta de 94 de ani, informează Reuters joi.

Constantine, care a fost distins cu un premiu Emmy pentru rolul de director de şcoală pe care l-a interpretat în serialul TV 'Room 222 din anii '70, s-a stins din viaţă la data de 31 august, din cauze naturale, la domiciliul său din Reading, Pennsylvania, înconjurat de familie, a relatat publicaţia Reading Eagle miercuri.

Moartea actorului a fost confirmată de cumnatul său, Michael Gordon, potrivit Reading Eagle.

Cariera l-a purtat în peste 30 de filme

Constantine a jucat în peste 30 de filme, zeci de emisiuni de televiziune şi pe Broadway, de-a lungul unei cariere începute în anii '50.

El a rămas în memoria recentă datorită rolului Kostas Gus Portokalos, tatăl grec, de modă veche, iubitor şi mândru al miresei din filmul My Big Fat Greek Wedding (2002). Această comedie romantică de succes a obţinut încasări de peste 241 de milioane de dolari la box-office-ul nord-american şi a fost urmată de o continuare, în 2016 şi de un serial, în 2003, My Big Fat Greek Life.

Michael Constantine, fiul unor imigranţi din Grecia, s-a născut pe 22 mai 1927. El a crescut în Reading, Pennsylvania, unde mama sa l-a încurajat să joace în piesele de teatru de la şcoală (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel