Data publicării:

"Attenzione, pickpocket". Monica Poli, italianca devenită senzaţie pe Tik Tok, avertizează turiştii despre hoţii de buzunare de 30 de ani

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Tim Gouw, Pexels
Fotografie de la Tim Gouw, Pexels
Monica Poli a devenit virală pe internet datorită TIk Tok. Aceasta avertizează turiştii din Veneţia despre hoţii de buzunare într-un mod extrem de zgomotos. 

"Attenzione, Pickpocket" a devenit un adevărat trend pe TikTok, iar Monica Poli este femeia care a făcut aceste două cuvinte celebre în Veneţia şi în întreaga lume. Aceasta şi-a spus povestea pentru Insider

Conform sursei citate, Poli se luptă cu hoţii de buzunare din Veneţia de 30 de ani, iar în ultimii ani a devenit un fenomen internaţional. Modul în care strigă pe străzile oraşului italian "Atenţie, hoţi de buzunare" a devenit viral, iar videoclipurile ei sunt vizionate de milioane de ori. 

Aceasta a declarat că nu este îngrijorată că atrage atenţia asupra persoanelor greşite. "Ceva în interiorul meu mă face să îi recunosc imediat", a spus femeia. 

Dar misiunile ei nu sunt mereu uşoare sau încununate cu succes. În urmă cu cinci ani, un grup de fete care furau din buzunarele turiştilor au atacat-o pe stradă.

"Patru fete m-au atacat, iar oamenii doar s-au oprit să se uite. Eram complet singură. Oamenii se uitau, dar nu ajutau. A fost groaznic. A trebuit să port un guler cervical 20 de zile. Dar nu contează. Voi continua să îmi fac treaba", a declarat Poli. 

Monica Poli afirmă că, după decenii de muncă susţinută, hoţii de buzunare au început să o recunoască. 

"Bărbaţii îmi arată degetul mijlociu şi îmi fac poze. Fetele fug. Poate cred că sunt nebună, nu ştiu!", a mai declarat Poli. 

VEZI AICI UNUL DINTRE CLIPURILE VIDEO CU MONICA POLI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel