Atletico Madrid - Athletic Bilbao, o finală spaniolă pe Arena Națională
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Finală spaniolă în Europa League la București pe Arena Națională din 9 mai.  Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia spaniolă FC Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

[caption id="attachment_178782" align="alignleft" width="280" caption="Foto: Reuters"][/caption]

 Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Adrian Lopez, în minutul 60. Atletico Madrid a jucat în inferioritate numerică din minutul 79, după eliminarea lui Tiago. În tur, la Madrid, Atletico s-a impus cu scorul de 4-2.

 În cealaltă semifinală, echipa spaniolă Athletic Bilbao s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia portugheză Sporting Lisabona, în manşa retur a semifinalelor competiţiei.

 Golurile învingătorilor au fost marcate de Susaeta '17, Ibai Gomez '45+1 şi Llorente '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Van Wolfswinkel, în minutul 44.

 Athletic Bilbao a mai disputat o finală de Cupa UEFA, în 1977, în timp ce Atletico Madrid a câştigat Liga Europa în 2010.

 Finala Ligii Europa va avea loc pe 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel