Ați tot auzit vorbindu-se de rău despre Parcul Herăstrău? Că a ajuns un dezastru... Poate nu vă vine să credeți că e chiar așa, dar priviți asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Suntem oare răi, tendențioși, răutăcioși, nu ne surâde edilul, când vorbim despre Parcul Herăstrău, cel mai mare din București?

În Parcul Herăstrău, edilul Clotilde Armand se ceartă cu cele câteva terasă, le desființează, le gonește, le aruncă de pe malul lacului unde activează de ”n” ani. Dar până la acele terase, parcul este un dezastru. Dacă aș fi investitor, aș pleca singur, pentru că mi-aș pune clienții în pericol obligându-i să meargă pe aleile Parcului Herăstrău.

A fost redenumit ”Regele Mihai I al României” și apoi a fost uitat în degradare. Ar fi trebuit să fie o mândrie, însă a ajuns să fie un parc de evitat și nu doar pentru că nu ne place ochiului, ci pentru că este un pericol. Copacii sunt uscați, băncile rupte, aleile surpate. Și dacă vrei să stai cu spatele la toate astea, ce vezi? Lacul necurățat. E bine că ne lăudăm că luăm bărcuțe noi, dar unde ne plimbăm cu ele? 

Poate că nu ne credeți, dar imaginile abia filmate, care nu sunt din vreo arhivă de pe vremea nu știu cărui primar, sunt mai mult decât sugestive. Parcul Herăstrău, la fel ca Cișmigiul, Carol I și altele ale Bucureștiului au ajuns, în ultimii patru ani, un dezastru. 

Ar fi multe de zis, dar mai bine lăsăm imaginile să vorbească și să ne spuneți dvs., cititorii DCNews și DCNewsTV, care e realitatea din parcurile bucureștene și din jurul dvs., că tot avem alegeri locale. Poate fi și frumoasă, desigur! Așteptăm mesajele pe [email protected]

Până atunci, vizionați imaginile momentului din Parcul Herăstrău. Vezi VIDEO pe DCNEWSTV>>>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel