Data actualizării:
Data publicării:

Athos Salome, "Nostradamus-ul contemporan", avertizează populația: O nouă eră fără intimitate

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Athos Salomé își exprimă temerile față de ceea ce numește 'matrix-ul supravegherii moderne'.

Un bărbat care pretinde că poate vedea în viitor a avertizat asupra apariției iminente a unui stat prin intermediul 'matricei supravegherii moderne'.

Athos Salomé a devenit cunoscut sub numele de 'Nostradamus-ul contemporan' datorită predicțiilor sale - multe dintre acestea susține că s-au adeverit. De la moartea Reginei Elisabeta a II-a anul trecut la achiziția Twitter de către Elon Musk - sau X, așa cum l-a redenumit - Athos afirmă că există puține evenimente majore mondiale în care abilitățile sale paranormale nu pot pătrunde.

În ultimele sale revelații, împărtășite cu Daily Star, Athos a îndemnat oamenii să rămână vigilenți în contextul avansării inteligenței artificiale și a puterii sistemelor de supraveghere video. Acesta afirmă că tehnologiile de recunoaștere facială construite în China și Statele Unite vor aduce o nouă eră fără intimitate.

Athos a declarat pentru Daily Star: 'Matrix-ul supravegherii moderne simbolizează rețeaua în expansiune de monitorizare și control care pătrunde în lumea noastră. Ne apropiem rapid de o realitate în care intimitatea devine o notiune care oferă guvernelor și corporațiilor acces la informațiile personale ale indivizilor".

Viziunile autoproclamatului ghicitor al viitorului vin în contextul în care Daily Star a raportat că Rusia intenționează să instaleze cinci milioane de camere de supraveghere video în întreaga țară, în timp ce președintele Vladimir Putin intensifică supravegherea asupra cetățenilor săi.

Și Ministerul Dezvoltării Digitale al Rusiei dorește centralizarea întregului sistem, astfel încât liderii Kremlinului să poată avea acces la înregistrările video. Potrivit sursei de știri rusești Kommersant, anunțul a fost făcut de Maksut Shadaev, care conduce Ministerul în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel