Aterizare la Cairo, văzută din cabina pilotului. Osiceanu, filmare de execeptie și comentariu savuros
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
aterizare Cairo
aterizare Cairo
Cezar Osiceanu vă arată cum este o aterizare văzută din cabina pilotului.

De asemenea, pilotul Cezar Osiceanu a făcut și un comentariu savuros despre situația cu mizeria din Sectorul 1.

”Câteva asemănari dintre Cairo și Sectorul 1 al Bucureștiului? Iată-le mai jos:


- Cairoului i se spune și “Orașul Gunoaielor”, la fel cum Sectorului 1 i se spune “Sectorul Gunoaielor”


- la Cairo nu există sistem centralizat de colectare a gunoiului menajer, egiptenii aruncând sacii de gunoaie care pe unde apucă!

 
- șobolanii egipteni se plimbă nestingheriți la Cairo, așa cum se plimbă rudele lor din Sectorul 1.


- pisicile egiptene sunt la fel de multe ca suratele lor din București și nimeni nu le prinde, castrează, dar mai ales vaccinează! 


- mesele teraselor sunt la câțiva metri de sacii de gunoi în ambele cazuri”, a fost comentariul făcut de pilotul Cezar Osiceanu pentru DC News.

Șobolani la raftul de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1

Șobolanii de pe străzile Capitalei au trecut de la a zace pe străzi la a face 'spectacol' în magazine. Doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1. 

O fotografie cu doi șobolani a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din zona 1 Mai, Sectorul 1. 

'Șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!', scria, printre altele, persoana care a postat imaginea. 

Fotografia a fost preluată și de Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook. Fostul viceprimar al Capitalei a menționat: 'Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1.'

Badea, propunere în problema gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a venit cu o propunere inedită pentru autorităţile Sectorului 1, care este invadat de şobolani după scandalul gunoaielor. 

Acesta a făcut o paralelă cu ursul Arthur, numit aşa de activiştii de mediu pentru că ar fi fost cel mai mare exemplar din România, şi a spus că ar fi interesant dacă şi şobolanii din Sectorul 1 ar primi nume. 

"Să botezi urşii e interesant, deşi nu are sens, dar acum putem boteza şobolanii. E mult mai interesant! De ce? Pentru că sunt mai mulţi. Adică necesită şi ţinere de minte. Plus că îl vezi azi, îl vezi şi mâine, mai schimbi o vorbă, te mai împrieteneşti, îi pui şi un nume", a declarat Mircea Badea.

Deratizarea Capitalei României a fost amânată în acest an, iarba a crescut în parcurile din București, iar căpușele au început să-și facă simțită prezența tot mai mult în spațiile verzi. Primarul general a precizat că așteaptă ca vremea să se îmbunătățească pentru a începe deratizarea și tunderea ierbii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel