ATERIZARE de URGENȚĂ pe aeroportul Henri Coandă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O aeronavă Airbus A350-900 aparținând Vitenam Airlines a aterizat de urgență pe aeroportul internațional Henri Coandă din București după ce unui pasager i s-a făcut rău la bordul avionului.

"Este vorba despre un pasager de 30 de ani cu atac epileptic, inconştient. Aeronava a aterizat la ora 18:25 şi sunt două ambulanţe de la serviciul medical al aeroportului. Ce se va întâmpla mai departe este în funcţie de starea pasagerului", a declarat, pentru Agerpres, directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

O premieră

Acesta a subliniat că avionul care a aterizat de urgenţă este unul 'foarte mare' şi până în prezent pe aeroportul Otopeni nu a mai aterizat o astfel de aeronavă. 'Este un Airbus A350-900, care este foarte mare, şi nu am mai avut ceva pe aeroport până acum. Este o premieră. Şi a aterizat pe acea pista mult hulită', a spus Iordache.

[citeste si]

"ATERIZARE de urgenta la Otopeni / Un Airbus A350-900 Vietnam Airlines care zbura pe ruta Frankfurt - Hanoi, zborul #VN36, a aterizat mai devreme la OTP - urgenta medicala. De mentionat ca este primul Airbus #A350 care aterizeaza la Bucuresti. Foto: doi prieteni Aeronews", scrie Aeronews pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel