Aterizare cu emoţii la Cluj. Un avion s-a lovit de un stol de păsări
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Avionul de tip charter care leagă municipiul Cluj Napoca de staţiunea Hurghada, din Egipt, s-a lovit de un stol de păsări la aterizarea pe Aeroportul Internaţional Cluj. 

„Ȋn timpul procedurilor de aterizare pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, zborul A24006 cu proveninenţă din Hurghada, a ȋntâmpinat dificultăţi pricinuite de coliziunea cu un stol de păsări. Aterizarea s-a derulat ȋn condiţii de deplină siguranţă, iar după aterizare, o echipă tehnică efectuează verificări amănunţite ale aeronavei, ȋn vederea certificării pentru următoarea cursă. Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolarea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.

Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei”, au informat reprezentanţii companiei aeriene, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel