Update: Creşte numărul victimelor. Atentat cu 13 morţi şi zeci de răniţi în Bagdad
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Atentat terorist în Bagdad
Atentat terorist în Bagdad
Un nou atentat sinucigaş a avut loc în Bagdad, într-o piaţă din oraş. Sunt 13 morţi şi zeci de răniţi. 

Update: Crește numărul morților și răniţilor în urma atentatului din Bagdad.  Conform EHA News, bilanțul a ajuns la cel puțin 27 de morți și 73 de răniți. Atentatul sinucigaș s-a produs joi într-o piață din Bagdad. Este primul astfel de atac din ultimii ani.

Primele informații publicate de Reuters arătau cel puțin 13 persoane decedate și peste 30 rănite. Atentatul nu a fost revendicat până acum.

Conform Reuters, atentatul sinucigaș a ucis cel puțin 13 persoane și a rănit peste 30. Nu a existat nicio revendicare până acum.

Armata irakiană a declarat că doi atacatori care purtau veste explozive s-au aruncat în aer printre cumpărători, într-o piață aglomerată din Tayaran, centrul Bagdadului. Un purtător de cuvânt al ministerului de interne a declarat pentru Reuters că numărul morților este de cel puțin 13, spunând că se așteaptă ca acesta să crească, deoarece unii răniți se află în stare critică.

Atentatele sinucigașe au fost rare în capitala irakiană de la înfrângerea Statului Islamic în 2017. Ultima a avut loc în ianuarie 2018, tot în Piața Tayaran, ucigând cel puțin 27 de persoane, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel