Atentat Barcelona. Teroristul a fugit în Franța
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Poliția spaniolă are informații conform cărora teroristul care se afla la volanul furgonetei care a ucis și rănit zeci de persoane din Barcelona a reușit să fugă în Franța. 

Reprezentanții poliției spaniole au declarat că operațiunile de căutare sunt în curs de desfășurare în Catalunia și la frontiera franceză. Ei încearcă să-l găsească Younes Abouyaaqoub de 22 de ani, născut în Maroc, despre care se crede că este singurul dintre cei 12 suspecți încă în libertate.

Restul teroriștilor implicați au fost arestați sau uciși de poliție. Poliția a evitat însă să dea un răspuns clar presei.

"Nu avem informații specifice despre acest lucru, dar nu poate fi exclus, a declarat șeful poliției catalane, Josep Lluis Trapero, la o conferință de presă de la Barcelona, când a fost întrebat dacă Abouyaaqoub ar fi putut să intre în Franța.

Mass-media spaniolă a spus că Abouyaaqoub este suspectat că ar fi fost șoferul  care a fugit imediat după atac. Trapero a declarat că nu poate confirma cine a condus, dar a precizat că inițial au crezut că doar o persoană era furgonetă, relatează Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel