UPDATE: Decizia ING după episodul "pericol la bancomat"-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În urma articolului publicat pe DC News după ce un cititor ne-a semnalat faptul că a avut o problemă cu un bancomat, ING Bank a dorit să ia legătura cu tânărul respectiv pentru a rezolva situația.

Cititorul ne-a spus că a fost surprins plăcut pentru faptul că banca a reacționat extrem de repede. "Am fost sunat de un reprezentant ING Bank care a rezolvat problema după apariția articolului pe DC News. Banii au fost restituiți. Apreciez modul în care banca a reacționat imediat. O să continui să apelez la serviciile ING Bank. Greșeala a fost și a mea pentru că nu am sunat imediat în call center pentru a semnala problema".

-----

Știrea inițială:

Un cititor DC News ne-a trimis pe adresa redacției un filmuleț pentru a ne arăta cum funcționează un bancomat ING.

Tânărul ne-a scris că a mers la ING Bank, sucursala de lângă metrou Lujerului. A vrut să scoată 100 de lei, iar banii au venit, printre altele, și în bancnote de 5 lei. Toate ca toate, doar că acest bancomat nu era ca acelea obișnuite, când practic îți sunt scoși banii automat. Nu, la bancomatul ING Bank de la Lujerului, cetățeanul trebuie să introducă mâna în "dispozitivul" respectiv pentru a-și putea lua banii. Dacă nu ești rapid și uiți vreo bancnotă, ghinion! Dacă bancnota este și de 100 de lei, și mai mare ghinion!

Tânărul a povestit pentru DC News că în momentul în care a vrut să retragă banii, a uitat în aparat 5 lei. Degeaba a mai așteptat să-și ia bancnota uitată. 

[citeste si]

"Am vrut să scot din bancomat ING 100 de lei, doar că nu am reușit să iau toți banii odată și mi-a mai rămas în aparat 5 lei. Când am vrut să iau și restul, s-a tras clăpița aceea de la bancomat. Apoi mi-a apărut un mesaj, pe ecran, ca și când a apărut o eroare în depunerea banilor, doar că eu nu depuneam nimic, doar scoteam! Am încercat să mai scot bani, a doua oară, crezând că bancnota va putea fi luată atunci. Nu. Nici vorbă. Am scos 20 de lei, dar acea bancnotă de 5 lei a rămas în bancomat. Nu m-am adresat băncii pentru că era duminică și nu lucra nimeni acolo și, fiind suma atât de mică, nu am timp să depun cereri și să explic ce s-a întâmplat. Vorbesc despre un principiu. Eu am rămas fără 5 lei, dar poate mâine, alții vor râmâne fără 200 de lei, 500 de lei etc", ne-a declarat tânărul care a trimis și o filmare făcută după momentul incidentului pentru a vedea tipul de bancomat cu pricina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel