Ateliere pentru copii, recitaluri de operă şi teatru şi o mini-expoziţie de fotografie, la Nocturna Bibliotecii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ateliere de creativitate pentru copii, recitaluri de operă şi teatru şi o mini-expoziţie de fotografie vor fi găzduite de trei filiale ale Bibliotecii Metropolitane Bucureşti pe 1 noiembrie, începând cu ora 18,00, în cadrul celei de a VIII-a ediţii a evenimentului Nocturna Bibliotecii, informează un comunicat al organizatorilor.

Sediul central 'Mihail Sadoveanu' a pregătit o serie de activităţi speciale pentru această noapte: atelier de lectură şi creativitate pentru copii, operă 'altfel' ('Fantoma de la Operă', 'Anastasia', 'Notre-Dame de Paris' - cu Daniela Ciociea, Alina Bottez, Manuela Mocanu şi Odin Ciociea, acompaniaţi la pian de Ieronim Buga), teatru ('Pasărea Măiastră Maria Tănase', cu Adriana Trandafir şi Andreas Petrescu), atelier Lip Dub, jocuri de societate, o mini-expoziţie de fotografii trimise de fanii pisicilor şi, bineînţeles, multe cărţi surpriză.

Filiala 'George Coşbuc' deschide Nocturna cu un atelier de lectură, creativitate şi îndemânare, urmat, de la ora 20,00, de un spectacol pentru iubitorii de SF şi o 'vânătoare de cărţi' în care tinerii de toate vârstele sunt invitaţi să alcătuiască echipe de 3 - 5 membri şi să dezlege ghicitori care îi vor conduce către titluri celebre din colecţia Fantasy.

La rândul ei, Filiala 'Dimitrie Cantemir' aşteaptă copiii, de la ora 19,00, la un atelier de lecturi sonore, apoi un atelier creativ în cadrul căruia vor fi confecţionaţi lilieci şi dovleci din carton colorat, jocuri distractive, karaoke, va avea loc o paradă a costumelor de Halloween şi o vizionare de film. Adulţii sunt invitaţi să ia parte la activităţi la un atelier de creativitate (croşetat covoraşe din maccheroni) şi un workshop despre inteligenţa emoţională şi empatie susţinut de Victor Blănaru. Activităţile au loc până după miezul nopţii, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel