Cristiano Ronaldo, fotografiat dormind cu trofeul Cupa Italiei după ce Juventus a învins-o pe Atalanta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Atalanta - Juventus, rezultat în finala Cupei Italiei. Cristiano Ronaldo, fotografiat dormind cu trofeul
Atalanta - Juventus, rezultat în finala Cupei Italiei. Cristiano Ronaldo, fotografiat dormind cu trofeul
Juventus Torino s-a impus, scor 2-1, în partida cu Atalanta din finala Cupei Italiei.

În minutul 31 al meciului, Juventus a reușit să deschidă scorul, prin golului marcat de Dejan Kulusevski. Atalanta a restabilit egalitatea până la pauză, Ruslan Malinovsky marcând în poarta apărată de veteranul Gianluigi Buffon, care va pleca de la Juventus la finalul sezonului. În minutul 73, Federico Chiesa a marcat pentru 2-1, aceste fiind și scorul final al partidei.

Cristiano Ronaldo s-a fotografiat, într-un mod inedit, cu trofeul câștigat de formația torineză.

Amintim faptul că Cristiano Ronaldo nu va reveni din această vară la clubul său formator, Sporting Lisabona, a declarat sâmbătă agentul fotbalistului, Jorge Mendes, scrie Reuters.

Cristiano este foarte mândru că Sporting Lisabona a câştigat campionatul în Portugalia, însă în acest moment planurile sale profesionale nu trec prin ţara sa natală, a spus Mendes.

Mama celebrului fotbalist portughez, Dolores Aveiro, declara în urmă cu câteva zile că încearcă să-l convingă pe fiul ei să revină în această vară la Sporting Lisabona, clubul la care s-a format.

Ronaldo este golgheterul actualului sezon din Serie A şi a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus Torino după ce a punctat în victoria de miercuri de la Sassuolo (3-1), însă echipa sa are un sezon dificil şi ar putea rata calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

În schimb, Sporting Lisabona a câştigat campionatul Portugaliei pentru prima oară din 2002, când era antrenată de Ladislau Boloni. În sezonul 2002-20023, Boloni i-a oferit lui Ronaldo, care avea doar 17 ani, debutul la prima echipă a lui Sporting.

Dolores Aveiro este mare fan al lui Sporting, iar când suporterii au sărbătorit câştigarea campionatului, a dezvăluit că va încerca să-l aducă înapoi pe atacantul lui Juve la formaţia din capitala Portugaliei.

"Voi vorbi cu el (Cristiano) să se întoarcă. În sezonul viitor va juca pe Alvalade", stadionul lui Sporting, a spus de la balconul său Dolores Aveiro, adresându-se fanilor care ieşiseră în stradă pentru a sărbători câştigarea titlului.

Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract cu Juventus, dar presa a speculat că el se va despărţi în această vară de gruparea italiană, o posibilă destinaţie fiind Sporting, echipa de la care a plecat în 2003 la Manchester United.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel