Atacul din Marea Britanie: Un mort și șapte răniți. Ministru de externe: Rămâneți foarte VIGILENȚI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Poliția din Anglia a anunțat că o persoană a murit și alte șapte au fost rănite.

Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite în urma atacurilor cu cuțitul care au avut loc azi în Birmingham, oraş din centrul Angliei, transmite Agerpres, citând Reuters. Două dintre persoanele rănite se află în stare gravă

"Suntem în prezent în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută. Un bărbat a murit şi un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi", a informat poliţia din West Midlands.

Poliţia a dat publicităţii puţine detalii, însă a transmis că atacurile au avut loc între orele locale 12:30 şi 2:20 (23:30 GMT sâmbătă - 01:20 GMT duminică) şi aveau legătură între ele.

"Facem tot posibilul să aflăm cine este răspunzător", a adăugat poliţia într-o declaraţie de presă postată pe contul său de Twitter.

Ministrul de externe britanic Dominic Raab a declarat că nu există informaţii care să indice că incidentele ar avea legătură cu terorismul, dar a invitat cetăţenii să rămână "foarte vigilenţi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel