Atacatorul soţului lui Nancy Pelosi se declară nevinovat şi neagă acuzaţiile
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Nancy Pelosi
Foto: Facebook Nancy Pelosi
Bărbatul care l-a atacat pe soţul lui Nancy Pelosi se declară nevinovat.

Bărbatul acuzat că a pătruns prin efracţie în locuinţa din San Francisco a preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, şi l-a lovit pe soţul acesteia cu un ciocan în cap a pledat "nevinovat", miercuri, la acuzaţiile ce i se aduc, în faţa tribunalului din San Francisco, relatează Reuters.

David Wayne DePape, un canadian în vârstă de 42 de ani, a negat toate acuzaţiile - tentativă de omor, spargere, agresiune cu o armă mortală, privare de libertate, abuz asupra unui vârstnic şi ameninţarea unui membru de familie al unei oficialităţi, a menţionat într-un comunicat procurorul districtual din San Francisco, Brooke Jenkins.

Şedinţa următoare, la care se va stabili data începerii unui proces cu juraţi, a fost programată pentru 23 februarie 2023, a menţionat aceasta.

Potrivit procurorilor, DePape spera să o găsească pe Nancy Pelosi, considerând-o "responsabila minciunilor" spuse de Partidul Democrat.

Paul Pelosi, care are 82 de ani, a fost externat din spital la şase zile după agresiunea de la sfârşitul lui octombrie, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel