Atacatorul din Centru Vechi, luptător de MMA, a fost reținut pentru tentativă la omor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Pexels @Kindel Media
FOTO cu rol ilustrativ: Pexels @Kindel Media
Atacatorul femeii din Centru Vechi din Capitală a fost reținut pentru tentativă la omor. Bărbatul este luptător MMA.

Bărbatul suspect în cazul femeii bătute crunt în Centru Vechi al Capitalei a fost reținut pentru tentativă la omor. Acesta, luptător MMA, a recunoscut la audieri că a bătut-o cu pumnii, de frică, deoarece în momentul în care a intrat în scara blocului unde l-a dus tânăra, prostituată și cunoscută ca și consumatoare de droguri, i-a fost teamă să nu fie cu cei doi bărbați care au intrat și ei în bloc.

”A lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. (...) Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului și îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, citat de Antena 3 CNN.

Atacatorul, în vârstă de 24 de ani, a fost prins luni, la mai bine de 24 de ore de la momentul atacului, și a fost reținut pentru tentativă la omor.

Femeia se află internată în spital, în stare gravă, intubată și în comă indusă, iar potrivit sursei menționare ar avea trei copii.

Citește și: Starea femeii agresate, găsită inconștientă în Centrul Vechi. UPDATE: Cine e atacatorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel