Atacantul Zlatan Ibrahimovic ratează EURO 2020 după ce s-a accidentat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Zlatan Ibrahimovic, atacantul de la AC Milan, a primit ”un tratament” pentru șase săptămâni și nu va participa la EURO 2020. 

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), care a suferit o entorsă la genunchiul stâng în urmă cu o săptămână, va fi supus unui tratament special timp de şase săptămâni şi nu va putea participa cu naţionala ţării sale la turneul final al EURO 2020 din această vară, scrie AFP care citează Federaţia suedeză de fotbal, scrie Agerpres. 

Am vorbit cu Zlatan care, din păcate mi-a spus că accidentarea îl împiedică să participe la EURO 2020 în această vară, a declarat selecţionerul Janne Andersson.

”Tratament de șase săptămâni”



Vedeta în vârstă de 39 de ani, revenit la prima reprezentativă a ţării sale după aproape cinci ani de când şi-a anunţat retragerea de la prima reprezentativă, a primit sâmbătă o vizită, la Milano, din partea unui specialist care i-a prescris un tratament de şase săptămâni, a indicat clubul.

La EURO 2020 (11 iunie-11 iulie), Suedia trebuie să întâlnească Spania pe 14 iunie, apoi Slovacia pe 18 şi Polonia pe 23.

Jucătorul vedetă al lui AC Milan, care a revenit în luna martie în selecţionata Suediei, la aproape cinci ani după ce şi-a anunţat retragerea internaţională, a părăsit terenul în repriza secundă a meciului cu Juventus, câştigat săptămâna trecută de AC Milan la Torino (3-0).

Cum s-a accidentat atacantul 



Atacantul, în vârstă de 39 ani, s-a accidentat în timp ce încerca să controleze mingea, în timpul unui duel cu fundaşul olandez Matthijs de Ligt de la Juventus, după aproape o oră de joc. El a fost înlocuit la scurt timp, acuzând dureri la genunchi, dar a rămas pe marginea terenului, cu genunchiul bandajat.

Ibrahimovic, care şi-a prelungit recent contractul cu AC Milan până în iunie 2022, era unul dintre starurile aşteptate la EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie), competiţie la care Suedia îşi va face debutul pe 14 iunie. 

Noile cote la câștigarea EURO 2020

Portugalia este ultima țară care a câștigat Campionatul European și acum are cota 8.5 ca să câștige iar.

Favorite clare sunt Anglia și Franța, ambele au cota 6 să câștige EURO 2020. Belgia are cota 1.85 și pleacă cu șansa a 3-a să câștige trofeul, iar Spania are cota 8. Germania, care are unul dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal din lume, are cota 8.5. Italia, unde Buffon zice că rezultatul perfect în fotbal este 0-0 pentru că nicio echipă nu a greșit în apărare, are cota 10.

Olanda sau Portocala mecanică cum era denumită în trecut pe vremea lui Marco van Basten și Ruud Gullit are cota 12. Danemarca are cota 26 să câștige trofeul la fel ca naționala Croației. Turcia și Polonia au cota 51, iar Elveția, Rusia, Cehia și Ucraina au cota 101. Ultimele 4 au șanse mici să ajungă în finală și din acest motiv e cota așa de mare la câștigarea EURO 2020.

VEZI AICI ȘTIREA INTEGRAL!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel