Data publicării:

VIDEO: Atacantul Ciro Immobile, la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită de tramvai

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Atacantul Ciro Immobile a fost internat în spital după ce mașina sa a fost lovită de tramvai.

Atacantul italian Ciro Immobile, legitimat la SS Lazio Roma, a fost lovit la spate și la coaste după ce mașina sa a fost implicată într-un accident cu un tramvai în capitala Italiei, transmite BBC. Imaginile apărute pe rețelele de socializare arată cum SUV-ul de lux al jucătorului de fotbal a fost aproape distrus de tramvai.

Bărbatul de 33 de ani tocmai ce înscrisese în Serie A, vineri, în victoria cu Spezia. Clubul italian a emis un comunicat oficial: „Jucătorul nostru rămâne sub atenția medicală a secției de medicină de urgență condusă de prof. Francesco Franceschi, la Policlinica Universitară Agostino Gemelli din Roma”.

Cine este Ciro Immobile

Ciro Immobile este un fotbalist profesionist italian care joacă ca atacant pentru Lazio în Serie A și pentru echipa națională a Italiei. El este căpitanul lui Lazio și cel mai bun marcator din istoria clubului.

Ciro Immobile a câștigat de patru ori titlul de golgheter al Serie A (2013–14, 2017–18, 2019–20 și 2021–22), egalând recordul lui Gunnar Nordahl. În sezonul 2019–20, el a egalat și recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un sezon de Serie A cu 36, și a câștigat primul său Gheata de Aur Europeană, dată celui mai bun marcator din Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel