Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 noi 2020 / 19:26
ATAC Viena. Un român a scăpat, după ce s-a PREFĂCUT MORT. Detalii TERIFIANTE: "A zis Allah şi a început să tragă. Îmi vine să PLÂNG"
Foto: Agerpres
Un român a scăpat ca prin minune din atacul terorist din Viena, după ce s-a prefăcut că e mort. Povestea lui e incredibilă!

Laurenţiu Stanciu este un român stabilit la Viena și a trecut prin momente terifiante în timpul atentatului din Viena, în urma căruia patru oameni au murit şi alţi 23 au fost răniţi.

Ei bine, tânărul a scăpat ca prin minune, după ce s-a prefăcut că e mort.

Declarații teribile. "A zis Allah şi a început să tragă"

 

Laurențiu este curier în Viena, iar în momentul în care a avut loc atentatul, aştepta să preia o comandă în faţa restaurantului la care lucrează și dintr-o dată a văzut cum oamenii au căzut seceraţi de gloanţele teroriștilor.

“S-a oprit, a zis Allah şi a început să tragă”, a mărturisit românul, pentru observatornews.

“În momentul în care am auzit foc de armă, m-am uitat jos, căzuse fata de lângă mine. Mă gândeam să nu mor, să nu mor, să nu mor. Altceva, nu mai gândeam (...) Când a vrut să mai tragă din fugă focuri de armă, eu m-am pus pe burtă. Când închid ochii, îmi vine să plâng tot timpul şi cam acesta e adevărul. Văd patru persoane moarte, care au murit lângă mine”, a completat el. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro