ATAC TERORIST PARIS. Elena Udrea, ironizată, după teoria conspirației. Replici incendiare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Deputata Elena Udrea remarcă mai multe coincidențe între tragedia din București, din Clubul Colectiv și atacurile teroriste din Paris. 

"Cateva coincidente. Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32. Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Un internaut i-a răspuns: "Acesta a fost un atac asupra întregii Uniuni Europene, care mai e cunoscută și ca UE, deci are aceleași inițiale ca Udrea Elena, așa că eu aș avea grijă în următoarea perioadă și nu aș mai ieși din casă vreo 15-20 de ani, doar ca să fiu sigur". 

Mircea Badea a scris, pe blogul său, că "Elena Udrea și Tudor Chirilă au ceva în comun". Realizatorul "În Gura Presei", de la Antena 3, a completat: "Mai sunt cateva coincidente: ambele locuri sunt in Europa. Ambele locuri au ziduri. In ambele locuri gravitatia e tot 9,8 m/s2". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel