ATAC TERORIST FRANȚA: Cine sunt cei doi români care au pierit la Paris
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Între victimele atacurilor teroriste din Paris se numără și doi tineri români. Ei formau un cuplu de mai mult timp și aveau împreună un copil. Cei doi cetățeni români se aflau, vineri seară, la o terasă în momentul în care teroriști sinucigași au secerat sub ploaia de gloanțe 18 persoane aflate în local. 

Doi cetățeni români au fost uciși în atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anunțat sâmbătă Ministerul român al Afacerilor Externe, care precizează ca Ambasada României de la Paris "este în legătură cu familiile acestora și le va acorda asistență consulară necesară".

Cei doi tineri uciși de ploaia de gloanțe a teroriștilor sunt Mariana Lăcrămioara Pop și Ciprian Calciu. Lăcrămioara acea 29 de ani, era din Baia Mare, fiind absolventă a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny". Ciprian Calciu, în vârstă de 30 de ani, era din Tulcea şi a absolvit Colegiul Tehnic "Henri Coandă", scrie România TV.

Cei doi tineri ar fi fost în barul La Belle Equipe, situat în arondismentul 11 al Parisului. Localul a fost atacat de terorişti sinucigaşi, la ora 21.38, ora locală. 18 persoane care se aflau în bar au murit.

Cunoscuţii spun că cei doi români se aflau la o aniversare, în timp ce copilul lor era acasă, cu bunica din partea mamei.

[citeste si]

"Ei doi au avut neșansa să se afle la locul nepotrivit. Am fost informat despre faptul că Lăcrămioara Pop și Ciprian Calciu se aflau la o terasă în Paris și au fost împușcați mortal dintr-o mașină în care se aflau teroriști. Am luat legătura cu familia şi vom face tot ce ne stă în putinţă să-i sprijinim şi să-i ajutăm", a declarat, pentru Vocea Transilvaniei, şi Anton Rohian, prefectul de Maramureş.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, condoleanţe familiilor celor doi români care au murit în urma atacurilor teroriste din Paris, afimând că, din nou, "sufletele noastre sunt în doliu" şi cere tuturor să rămână uniţi şi solidari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel