ATAC în SUA: Țara, sub teroare. Măsuri suplimentare de siguranță și verificări la toate școlile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
 Poliţiştii americani îl caută în continuare pe autorul atacului armat de duminică dintr-un restaurant din Nashville, Tennessee, şi în cursul nopţii au verificat toate şcolile publice din oraş pentru a se asigura că-i pot primi în siguranţă pe copii luni dimineaţa, relatează Reuters.  

În plus, s-a decis instalarea de dispozitive suplimentare de securitate în staţiile unde opresc autobuzele şcolare, iar accesul vizitatorilor în şcoli va fi interzis. 

Poliţia a anunţat că au fost identificate cele patru victime ale atacului, atribuit unui tânăr de 29 de ani, Travis Reinking, din Illinois. 

Nu se cunoaște motivul 

Nu a fost deocamdată dezvăluit motivul pentru care se crede că suspectul a descins duminică, în jurul orei locale 03:30 (07:30 GMT), la un restaurant Waffle House de la periferia oraşului Nashville şi a început să tragă asupra clienţilor localului cu o puşcă de asalt semiautomată tip AR-15. Trei oameni au murit pe loc şi un al patrulea la spital, iar alte două persoane au fost rănite. Dezarmat de un client, suspectul, care venise cu o camionetă, a fugit pe jos de la locul faptei. 

Atacatorul s-a făcut remarcat prin faptul că purta doar o jachetă verde, pe care a abandonat-o când a fugit şi în care poliţiştii au găsit ulterior muniţie suplimentară. Conform poliţiei, suspectul ar suferi de probleme psihice, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel