România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 15 sep, 23:12
ATAC FURIBUND la președintele Moldovei: Este obsedat și falsifică sondajele
În luna noiembrie vor avea loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Printre candidații înscriși în cursă se numără și primarul din Bălți, Renato Usatîi. Acesta a lansat un atac la adresa președintelui în funcție, Igor Dodon.

Primarul din Bălți, Renato Usatîi, a lansat un atac furibund la adresa președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris: 

„Obsedat de cel de-al doilea mandat de președinte, Igor Dodon nu acceptă ideea că va pierde alegerile prezidențiale și va face orice pentru a trăi cu impresia că va câștiga. Pentru asta, falsifică toate sondajele de opinie care au fost și care vor fi realizate în perioada următoare.” Usatîi, și el candidat la prezidențiale, a făcut referire la un sondaj de opinie publicat pe siteul sondaje.md.

Igor Dodon nu a comentat aceste acuzații. Totuși, la ora actuală sondajul la care face referire Usatîi arată următoarele rezultate: Maia Sandu - 34,66% (5864 voturi), Renato Usatîi - 22,13% (3744 voturi), Andrei Năstase - 15,09% (2533 voturi) și Igor Dodon - 10,59% (1791 voturi), potrivit Deschide.md.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro